Saninstal General - Service Autorizat Ariston in Pitesti si Mioveni
Saninstal General - Service autorizat ARISTON

Dincolo de verificarea tehnica periodica a centralei termice, obligatorie prin lege, o revizie efectuata periodic este indicata pentru a se mari durata de viata a sistemului. Astfel este recomandat ca anual centralele termice sa fie revizuite de catre un centru de service autorizat.Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Ariston Thermo Romania a dezvoltat o retea de peste 250 de Centre de Asistenta Tehnica, la nivelul intregii tari, care asigura interventii și livreaza piese de schimb in cel mai scurt timp posibil.

Piesele de schimb originale Ariston Thermo sunt produse si testate special pentru a pastra cea mai buna calitate si increderea in produsele Ariston. Folosind doar componente originale va veti mentine sistemul in cea mai buna configuratie standard, indeplinind cerintele legale si de garantie.

Saninstal General - Partener Premium Ariston Service Club

In plus, din dorinta de a perfectiona serviciile post-vanzare oferite clientilor, de la inceputul acestui an, Ariston Thermo Romania a demarat un proiect special dedicat Partenerilor sai de Service. Ariston Service Club este un program dedicat celor mai bune Centre Service Ariston din Romania si include o serie de actiuni si activitati exclusive, ce au ca scop perfectionarea serviciilor oferite de Partenerii Service selectati: cursuri speciale de perfectionare, unelte si dotari destinate tehnicienilor, etc. instruita si actualizata constant pentru a garanta cel mai inalt nivel de competenta si cunostinte despre intreaga gama de produse.

Saninstal General este Partener Premium in cadrul ARISTON Service Club si este in masura sa ofere tuturor clientilor sai un service rapid, competent si de inalta calificare, pentru a satisface cerintele specifice ale acestora.

Ariston Garantie prin Saninstal General
Ariston Extra Garantie prin Saninstal General
Ariston Contracte de service prin Saninstal General