Despre Saninstal General - Distribuitor Ariston in Pitesti si judetul Arges

Despre Noi


Saninstal General este distribuitor al marcilor Ariston si Chaffoteaux apartinand grupului Ariston Thermo in judetul Arges, cu doua puncte de lucru in Pitesti si Mioveni.

Una dintre companiile de top din lume in ceea ce priveste confortul termic, Ariston Thermo ofera o gama completa de produse, sisteme, servicii si solutii pentru incalzirea locuintei si incalzirea apei, concepute pentru a oferi gradul maxim de confort cu utilizarea minima a energiei.

Ariston Thermo a facut din eficienta energetica pilonul strategiei sale pe termen lung pentru a contribui decisiv la reducerea consumului de energie, fara a sacrifica confortul.
Ariston Instalatii si centrale termice - Confort si economisire de energie!


Saninstal General va pune la dispozitie o gama diversa de produse si servicii, la cele mai bune preturi!

Centrale si instalatii: Verificare - autorizare ISCIR: Gaze:
Saninstal Pitesti - Verificare, montare, instalare, verificare autorizare ISCIR!

Saninstal General realizeaza si operatiuni de SERVICE pentru centrale si instalatii!

EFICIENTA ENERGETICA

Din 26 septembrie 2015, directivele ErP au impus ca pe pieţele europene și, astfel, și pe cea locală să nu mai fie comercializate decât produse ce ating un anumit prag de eficienţă energetică.

Reglementarile ErP (Energy related Products – Directiva privind produsele cu impact energetic) și Etichetarea Energetică se aplică în Europa pentru toate produsele și sistemele pentru încălzire, preparare și stocare a apei calde menajere (centrale termice, pompe de căldură, dispozitive de micro-cogenerare, încălzitoare de apă și rezervoare de apă caldă).

Ca și în sectorul de aparate de uz casnic, eticheta energetică pentru produsele cu o putere calorică nominală ‹70kW, oferă consumatorilor informații simple, ușor de recunoscut și comparabile privind performanța și consumul energetic ale produsului dorit.

Scopul directivei ErP este să sporească nivelul de economisire a energiei într-una dintre categoriile cele mai mari consumatoare de energie. Astfel, din 26 septembrie 2015, doar centralele termice în condensare sunt singurele care se conformează noilor reglementări.

Eticheta energetica

În funcţie de tipul produsului și de funcţiile garantate există etichete diferite. Clasele de eficienţă energetică A, A+ și A++ indică produsele cu cele mai înalte performanţe.

Există două clasificări diferite pentru funcţia de încălzire și pentru prepararea apei calde menajere; pentru centralele care asigură ambele funcţii, etichetele trebuie să indice ambele clasificări.

Conform noilor directive europene, pe eticheta energetică este specificată puterea calorică nominală în regim de funcţionare 80ºC-60ºC, în timp ce în denumirea produsului se regăsește puterea maximă pe care o poate atinge centrala în anumite condiții și regimuri de funcționare.

În plus faţă de clasa de eficienţă energetică, etichetele oferă și alte informaţii care pot fi utile utilizatorilor finali în alegerea celui mai eficient produs și cu cel mai mic impact asupra mediului (de exemplu, puterea și consumul în diverse zone climatice, nivelul de zgomot etc.)