Saninstal General - Service Autorizat Ariston in Pitesti si Mioveni

RECOMANDARI SI CONDITII DE UTILIZARE A ECHIPAMENTELOR FURNIZATE DE ARISTON ROMANIA:

Echipamentul Dvs. a fost testat si avizat in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru prevenirea aparitiei oricarui tip de probleme va recomandam ca, inainte de folosire si pe toata durata de viata a echipamentului, sa respectati cu strictete prevederile si instructiunile de exploatare mentionate in documentatia furnizata impreuna cu acesta.

Pentru a putea sa beneficiati de avantajele oferite de garantie, atat pentru punerea in functiune, cat si pentru orice interventie, trebuie sa apelati numai la Centre de Asistenta Tehnica (CAT) autorizate de ARISTON THERMO ROMÂNIA, asa cum este Saninstal General. in cazul nerespectarii acestor prevederi, produsul isi va pierde garantia.PROMOTIE - GARANTIE EXTINSA PENTRU NOUA GENERATIE DE CENTRALE IN CONDENSARE:

Cumpără una dintre noile centrale Ariston din GAMA ONE, Alteas ONEGenus OneGenus ONE SystemClas ONE sau Clas ONE System în perioada 17 iulie - 31 octombrie 2017 și beneficiezi automat de extinderea garanției de la 5 la 7 ani pentru modelul Alteas ONE sau de la 3 la 5 ani pentru modelele Genus ONE/System și Clas ONE/System, fără costuri suplimentare. Garantie Extinsa - Clas One, Alteas One, Genus One