Saninstal General - Service Autorizat Ariston in Pitesti si Mioveni
Saninstal General va ofera avantaje exclusive in calitatea sa de service autorizat ARISTON:

De ce sa incheiati un contract de service cu firma noastra?

  • GARANTIE - lucrarile efectuate de Saninstal General pastreaza garantia producatorului.
  • SIGURANTA - o buna functionare a unui echipament garanteaza siguranta utilizatorilor. Centrele de Asistenta Tehnica recomandate cunosc modul de intretinere al fiecarei componente si stiu cand este necesar sa o inlocuiasca. Toate politele de asigurare stipuleaza, de asemenea, o intretinere corespunzatoare a echipamentelor.
  • ECONOMIE - produsele trebuie revizuite si reglate periodic pentru ca randamentul echipamentului sa respecte specificatiile tehnice. Intretinerea preventiva va va ajuta sa inregistrati un consum cat mai mic in fiecare luna.
  • LINISTE - revizia anuala a centralei si instalatiei Dumneavoastra, precum si lucrarile de intretinere preventiva, asigura o functionare corecta a echipamentelor si va ajuta sa evitati situatiile neplacute.

  • Recomandari si conditii de utilizare a produselor ARISTON

    Pentru a putea sa beneficiati de avantajele oferite de garantie, atat pentru punerea in functiune, cat si pentru orice interventie, trebuie sa apelati numai la Centre de Asistenta Tehnica (CAT) autorizate de ARISTON THERMO ROMANIA, asa cum este Saninstal General. in cazul nerespectarii acestor prevederi, produsul isi va pierde garantia.

    Conform prescriptiilor tehnice ISCIR (PT-A1), dupa proba de functionare, este obligatorie autorizarea instalarii si functionarii echipamentelor consumatoare de combustibili gazosi, din punct de vedere legal, numai cu o societate autorizata ISCIR.